Dressmann

Dressmann är Nordens största modekedja inom herrkläder

 

¨Vi har som ambition att täcka det totala klädbehovet för män i alla åldrar. Dressmann erbjuder ett komplett sortiment, med allt inom baskläder och fritid till konfektion, i god kvalitet och alltid till marknadsledande priser. Vi erbjuder dig alltid personlig service och hjälper dig gärna att hitta rätt kläder till alla tänkbara tillfällen.

Dressmann är en del av koncernen Varner. Dressman finns i hela norden och erbjuder storlekar från S-9XL.  Dressmans grundutbud i Karlshamn är storlekarna S-3XL men kan beställa hem storlekar upp till 9XL till den som önskar. 

Via webbshoppen är det gratis hemleverenser till din dörr just nu. 

Produkter som är beställda och betalda via webbshoppen går de hämta upp utanför butiken om ni ringer och önskar det. Men går ej handla varor utanför butiken. 

Handlar man i dressmans webbshopp och väljer att hämta ut sitt paket i den lokala butiken räknas ditt köp som att du handlat det i din lokala butik. 

Vi annonserar inte videosamtal, men går att lösa vid enstaka tillfällen:)

 

Kontaktinfo:

Adress: 
Drottninggatan 64
Tele: 
0102 - 06 87 87
E-post: 

Öppettider:

Måndag-Fredag

10.00
18.00

Lördag

10.00
15.00

* Tillfälliga tider på grund av pågående pandemi.

Produkter:

Herrkläder, skjortor, underkläder, kostymkläder, jackor, t-shirts, byxor, koftor, jeans, underkläder, strumpor, skärp, och mössor. Till man. 

Vi tar emot: