Elon Karlshamn

30 ÅRS ERFARENHET AV VITVARUFÖRSÄLJNING

För oss är det viktigt med en hög servicenivå då vi värdesätter dig som kund. Är du osäker på vad du ska välja – fråga oss om råd! Vi har 30 års erfarenhet i vitvarubranschen och vi hjälper dig gärna att hitta rätt bland vårt stora utbud av produkter. 

 

ALLT FRÅN EXKLUSIVA KÖK TILL RAKAPPARATER

Hos oss på Elon Karlshamn kan du köpa vitvaror som kyl och frys, diskmaskin eller tvättmaskin och torktumlare. Det är kanske vitvaror vi är mest kända för men i vårt sortiment hittar du också annat som till exempel kökstillbehör, rakapparater och dammsugare. Går du i kökstankar? Här hittar du kök från Ballingslöv; kolla gärna in vår stora utställning med hela nio köksmiljöer och sju badrumsmiljöer. Vi är också återförsäljare för professionella tvättstugeutrustningar via Podab Professional Partner. Är du intresserad av spabad kan vi hjälpa dig med även det: vi har Spabad från Svenska Badrumsinredningar. 

 

SNABBA LEVERANSER OCH EGNA INSTALLATÖRER

Tack vare vårt centrallager kan vi på en stor del av vårt sortiment garantera leverans inom tre dagar på det vi inte har hemma i butik. Behöver du hjälp med hemleverans och installation av tunga varor kan vi ordna det med: vi har egna installatörer, servicetekniker och certifierad värmepumpsinstallatör. Vi skräddarsyr idag även lösningar till förvaltningskunder och har egen service till dessa kunder. Säg till i kassan så hjälper vi dig att boka den hjälp du behöver. Du kan även välja räntefri finansiering via Klarna hos oss. 

 

Kontaktinfo:

Adress: 
Strömmavägen 2 37432 Karlshamn
Tele: 
010-330 01 33
E-post: 

Öppettider:

Måndag-Fredag

10.00
18.00

Lördag

10.00
15.00

Vi tar emot: