Fridas Design

Välkommen till vårt showroom/butik!

 

2019 är året vi öppnade dörrarna till vårt showroom/butik i Karlshamn på Sölvesborgsvägen 21! Här vill vi att ni ska känna känslan ”att få komma hem”. Vi erbjuder allt ifrån den lilla ge bort presenten till möbler både till privat och offentlig miljö. Goda bakelser och dryck kan ni sitta ner och njuta av från våra  lokala leverantörer som vi gärna samarbetar med. Detta kan avnjutas på olika sittplatser i vår lokal eller när vädret tillåter i vår mysiga trädgårdshörna där vi har utemöbler, växter mm. till försäljning. Kvällar framöver kommer vi bjuda in till olika föreläsningar, dryckesprovning, matlagning i vårt visningskök från HTH. Vår utveckling har hela tiden drivits av vår passion för inredning och hem.

 

Vi erbjuder kompletta inredningslösningar för hem och offentlig miljö, allt från att inreda ett rum till större uppdrag där vi projektleder. Tillsammans med våra skickliga hantverkare – FM Bygg – kan vi erbjuda helhetslösningar när det gäller både inredning och renovering. Därtill finns kringtjänster såsom hemstädning och flytthjälp, ja allt som har med ditt boende att göra. Vi utgår alltid från kundens behov, önskemål och förväntningar. Allt vi gör kännetecknas av ett perfekt kundbemötande med målsättningen att alltid överträffa kundens förväntningar. Våra samarbetspartners och leverantörer är noga utvalda.

 

Är ni intresserade av att hyra vår lokal för olika ändamål är ni varmt välkomna att kontakta oss!

 

VÄLKOMNA

Kontaktinfo:

Adress: 
Sölvesborgsvägen 21
Tele: 
0760-46 76 40
E-post: 

Öppettider:

Måndag-Fredag

13.00
18.00
*

Lördag

11.00
14.00

* Öppet onsdag, torsdag och fredagar på vardagar 

Tjänster:

Homstyling, möbeltillverkning, snickeri, inredning, projektledning, måleri, tapetsering, köksrenovering, badrumsrenovering, elarbeten, golvläggning, städhjälp, flytthjälp, magasinering, bygglovshandläggning.

Vi tar emot: