Jul i Karlshamn

Öppet alla dagar till jul!

Varmt välkomna att inhandla julklappar, umgås och njuta av allt stämningsfullt som verksamheterna bjuder på. Här listar vi ett axplock av det som händer under julen.

 

Musik

3/12 Joy Voice, på Drottninggatan utanför Citygallerian kl 17
4/12 Karlshamns Musiksällskap, Citygallerian kl 12-14
6/12 Musikskolans Blåsorkester (inställd)
11/12 Carl Gustavs POP, Citygallerian kl 13 (inställd)
12/12 ​Ukulelebandet, Flaggen, andra vån 13:30

 

Lyckosöndagar

5:e och 12:e december plockar butikerna fram sina lyckohjul. Alla handlande kunder får snurra en gång för varje köptillfälle. Vinsten kan bli ett presentkort från Centrumföreningen på upp till 1000 kr. Läs mer.

 

Aktiviteter - Tävlingar - Omröstningar

Tippe, tippe, tipprundan
Karlshamn har så fina skyltfönster vid jul. Låt dig därför njuta av alla dessa fina fönster och lägg sedan din röst på det som gav dig mest julkänsla. Vi har väl inte glömt berätta att du dessutom har chans att vinna presentkort medan du går runt och tittar på de fina fönsterna? :) Läs mer.

 

Årets Pepparkaksbyggare

Nytt för i år är utställningen och tävlingen Årets Pepparkaksbyggare 2021. Fram till 3:e advent kan dessa pepparkaksbyggen skådas i skyltfönstret på andra våningen i Flaggenhuset. Var med och rösta fram en vinnare. Läs mer. 

 

Konstutställning

På andra våningen i Flaggenhuset finns en utställning där fler än 15 utställare gemensamt visar upp sina alster. Här finns både tavlor, keramik och återvinningskonst. 

 

Vinnarcermoni

Söndagen den 12 december tillkännages vinnaren av titeln Årets Pepparkaksbyggare 2021 samt vinnarna i skyltfönsteraktiviteten Tippe, tippe, tipprundan. Ca kl 14 på andra våningen i Flaggen.

 

Rekommenderade öppettider fram till jul

Vardagar 10-18
Lördagar 10-15
Söndagar 11-15

Läs mer

 

Vi önskar er en riktigt god jul!