Julstämning i Karlshamn

Även om julen kommer att se annorlunda ut i år så möts du utav en härlig julstämning i Karlshamn. I butikerna hittar du massor av julklappar, till nära och kära, och du kan lita på att butikerna tar hand om dig på bästa sätt. 

 

Julskyltning infaller i år den 29 november och då är det öppet kl 13-17. På så vis finns det chans att njuta av julskyltningen medan mörkret faller på. Maxa julstämningen med alla fina julpyntade skyltfönster. Aktiviteten "Tippe, tippe, tipprundan" kan du delta i på dygnets alla timmar. Julklappstips lägger vi löpande upp här på vår webb, så låt dig inspireras. Du kan även använda sökfältet ovan för att få svar på vart du kan hitta en produkter, tjänster eller varumärken.

 

Gynna det lokala och bli en vinnare - i Karlshamns Julspel utses varje vecka 5 vinnare som får varsitt presentkort värt 1000 kr.  

 

Var rädd och dig och andra när du handlar. Hämta gärna beställda varor utanför butik, eller planera ditt besök för en effektiv och säker handel. Läs mer om våra åtgärder här på vår webb. Tack för att du handlar lokalt!

 

Vi önskar er en riktigt fin jul!