Karlshamn sprider hjärta

Med start vid alla hjärtans dag sprider verksamheter från Karlshamns Centrumförening bilder på kreativt formade hjärtan, med #karlshamnspriderhjärta. I en tid som denna behöver vi sprida glädje så mkt vi kan. Just nu jobbar vi med temat Kärlek och omtanke.

 

Budskapet att Karlshamn sprider hjärta har hängt med i ett antal år. Det började med att vi delade ut 18 000 chokladhjärtan till alla som handlade på alla hjärtans dag. I år har vi valt ett lite annat upplägg.

 

  • Vi hoppas såklart kunna sprida så mycket kärlek och omtanke som möjligt med detta initiativ. Därför uppmanar vi nu alla andra verksamheter och privatpersoner i Karlshamns kommun att haka på. Upplägget är enkelt: forma ett hjärta, ta en bild, lägga upp på sociala medier med #karlshamnspriderhjärta. För att göra det lite extra spännande kommer vi även att välja ut några av bilderna vars upphovsman/kvinna får varsitt presentkort. Tre vinnare på 300 kr vardera. 

 

Temat Kärlek och omtanke är något som börjar nu vid alla hjärtans dag och som fortsätter med en utställning som består av flera delar. Utställningen byggs upp under vecka 7. Vi har bjudit in både konstnärer och skolklasser till att vara med och sprida kärlek och omtanke. Från årskurs 7 på Österslättskolan är det 6 elever som har bild & digitalt skapande på elevens val som deltar i utställningen. De har under några veckor målat och skapat utifrån temat. Deras verk kommer man att kunna se i skyltfönstret på andra våningen i Flaggen från och med den 20 februari. Hjärligt välkomna!

Galleribilder: