Karlshamns Vårspel

Gynna det lokala och bli en vinnare - tävla om presentkort!

Såhär går det till:
1. Gör tre lokala inköp under en vecka. 
2. Fotografera dina kvitton, och ladda upp de här på karlshamnscentrum.se (eller maila till info@karlshamnscentrum.se).
3. Svara på frågan; I vilken verksamhet får du bäst service och bemötande?

Notera att du kommer till en bekräftelse-sida när vi har mottagit ditt tävlingsbidrag via formuläret. Det går även bra att maila bild på kvitton och svar på frågan till info@karlshamnscentrum.se.

 

Vi uppmanar att handla ”take away” i så stor utsträckning som möjligt. Vårt näringsliv erbjuder flera lösningar för att du ska kunna göra ditt inköp lokalt. Genom att handla tryggt och säkert minskar vi risken för smittspridning och stöttar samtidigt våra företag. En jury utser varje vecka 5 vinnare som får varsitt presentkort à 500:- att använda i presentkortsanslutna verksamheter. *gäller ej inköp av alkohol, tobak eller spel

 

Aktiviteten genomförs i samarbete mellan Centrumföreningen, Fastighetsägarna och Karlshamns kommun, Näringslivsenheten. Vårspelet genomförs de två sista veckorna i april, 19/4-2/5. Vinnarna utses av juryn varje efterföljande måndag. 

 

Vi säger grattis till första veckans vinnare: Marita, Lina, Else-Britt, Kerstin och Josefin och andra veckans vinnare: Ingegerd, Peter, Kerstin, Sami och Lisbeth.