Presentkort

Gåvan som passar i alla lägen!

När du vill ge en gåva till någon som fyller år, tagit studenten, konfimerats, tagit körkort, gått i pension, ska avtackas eller till någon som behöver lite extra uppmuntran - då är ett presentkort den optimala presenten. Ja, och som julklapp är den perfekt då också! Våra presentkort kan laddas med 100-5000 kr och har en giltighetstid på 1 år. I listan nedan framgår alla de verksamheter som tar emot korten. Presentkorten kan inte lösas in mot kontanter.

 

I december 2019 bytte vi leverantör.
Med start i december 2019 så har man kunnat köpa de nya presentkorten. Vår nya presentkortsleverantör är Resurs Bank. V har tre manuella försäljningsombud (Nya Flora, City Gross och Stora Coop) och en automat (i Citygallerian). Betalning sker med betalkort. Företag som önskar köpa presentkort kan lämna sin beställning till oss på info@karlshamnscentrum.se

 

Se saldo och giltighetstid 

 

De gamla presentkorten

Presentkorten (köpta t.o.m sept 2019) som är kopplade till vår förra leverantör Cashcom tas inte längre emot i våra medlemsbutiker. Detta gäller från och med den 14 februari 2020. Du som har ett sådant presentkort ombeds att kontakta Centrumföreningen. Du är välkommen att kontakta oss på info@karlshamnscentrum.se eller 0454-20 22 23 (mån-tors 8-12). Presentkorten kan inte lösas in mot kontanter.