Prisfest i Karlshamn

Välkomna att fynda!

Under vecka 29 är det tradition att butikerna har festivalerbjudanden och i år är inget undantag. Även om festivalen uteblir så kan vi lova att det ändå är prisfest i butikerna. Håll utkik efter de blå och gröna ballongerna så vet ni att ni har kommit rätt :) Prisfest är det bland annat hos: As time goes by, BR Skor,  Cubus, Dressmann, Elgiganten PhoneHouse, Garment, Hälsokraft, Intersport, Jansens, Karl-Oskar och Kristina, Lundins, Sjöbergs, Smarteyes, Twins och Villervalla. 

 

För att göra det extra trevligt på stan kommer man även kunna beskåda konstutställningar på bland annat kungsgatan, Flaggenhuset. Solvig Johansson visar sina tavlor på Karlshamnsportar tillsammans med Richard Wanglert som visar sina konstverk. I ett annat fönster en bit bort visar Rolf Hosak sina flygbilder över Karlshamn, i samarbete med Bildbutiken.  

 

På fredagseftermiddagen kommer det bjudas på livemusik utanför Wallenbergs Skor, drottninggatan, intill torget. Trion som består av Hultberg, Carlsson och Rudelius spelar kl 12, 13:30 och 15.  

 

Torghandeln kommer för första gången på ca 50 år vara i gång vecka 29. Handlarna har lite olika dagar men ni kan räkna med följande: RA-blommor, Svanhalla gårdsbutik, Rolands bageri, Friends & Flavors, Blomstermera, Lu Blommor och Amy's gårdsbutik. (Med reservation för förändringar) Även Langosvagnen har meddelat på Facebook att de kommer till torget fredag och lördag.  

 

Varmt välkomna till Karlshamn, som även i år bjuder till lite extra vecka 29!