Tippe, tippe, tipprunda

En julinspirerad skyltfönsteraktivitet

Vinnarna är utsedda! Vi säger grattis till de skyltfönster som blev framröstade som top 5: Dressmann, Karl-Oskar & Kristina, Sjölands Konditori, Fridas Design och Ylvas. Ett stort grattis givetvis även till de som har vunnit presentkort, högvinsterna gick till Emelie, Urban och Emma. 

Rösta på de fönster som ger mest julkänsla

Maxa den traditionella julstämningen genom att titta på alla de fina julpyntade skyltfönter runt om i Karlshamn. Här guidar vi dig runt bland skyltfönstrena. Rösta på din/dina favoriter så har du samtidigt chans att vinna presentkort. 10 stycken a 100 kr finns i vinstpotten. Möjligheten att medverka i Tippe, tippe, tipprundan finns från den 29 november till och med den 3 januari 2021. Medverkande butiker har i år chans att vinna riktigt fina priser från några lokala aktörer. Så passa på att rösta på din favorit! 

 

Tävla dessutom om högvinster

Bästa sättet att uppleva dessa skyltfönster är såklart på plats, när mörkret börjat falla på. På bilderna ser ni inte alla fina detaljer. Så ta en promenad i friska luften, när som på dygnets alla timmar. I alla fönster hittar du en kod. Samla på dig dessa så har du chans att vinna 500, 1000 eller 1500 kr i presentkort. OBS, man måste inte ange alla koder för att ha chans att vinna. 

 

Missa inte Karlshamns Julspel där ni också har chans att vinna presentkort!

 

Galleri:

Fyll i den kod som du hittade i respektive skyltfönster.
CAPTCHA
Denna fråga är för att säkerställa att du är en användare och för att förhindra skräppost.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.